• 22. septembar 2014. | 18:26:10
  • Beograd

Darko Miličić stavio tačku: zbogom NBA karijero, dobar dan kik-bokse!

Nekadašnji drugi pik s drafta odlučio je da kaže "zbogom" igri pod obručima i da se oproba u jednom sasvim novom sportu

Najbolje rangirani Srbin u istoriji NBA drafta, Darko Miličić postaće zvanično kik bokser u sredu u hotelu "Falkensteiner" u Beogradu kada će zvanično potpisati ugovora sa Svetskom kikboks asocijacijom (WAKO).

Ugovor sa Miličićem potpisaće Barbara Falsoni, direktor WAKO PRO, koja će ujedno i najaviti prvi kikboks meč poznatog košarkaša.

Milićić poslednjih godinu i po dana ne igra košarku već samo individualno trenira i to razne vežbe snage i kondicije, pa nema sumnje da će se odlično snaći u ringu.
Ipak, on nije prvi srpski košarkaš koji se posvetio borilačkim sportovima, pre njega je to uradio Igor Rakočević bivši kapiten Zvezde.

Ovom prilikom, Barbara Falsoni će dodeliti specijalnu zahvalnicu WACO PRO za značajan doprinos i razvoj kikboksa, najboljem srpskom borcu Nenadu Pagonisu, bivšem amaterskom i profesionalnom prvaku sveta.

Predsednik promoterske kompanije MEGA PROMOTION SYSTEM, koja je organizator ovog događaja, Darko Popivoda, zvanično će promovisati novog K1 borca, Darka Miličića, piše Alo.