• 4. avgust 2014. | 16:37:24
  • Beograd

Vreme je: NBA Serbia turnir u NBA2K14

Nakon uspešne organizacije turnira u NBA 2K 13, stiže novi turnir u najpopularnijoj košarkaškoj simulaciji na svetu

Vreme otkako je NBA2K14 ugledao svetlost dana je vreme otkako su iskonski gejmeri zaboravili kako ista ta svetlost dana izgleda... Pasionirani fanovi najbolje košarkaške simulacije pošteno su navežbali prste i vreme je da ukrste džojstike...

Nakon gomile pobeda i poraza, nakon brojnih partija sa ortacima, posle velike količine polomljenih džojstika, uvek je ostalo jedno pitanje: ko je zaista najbolji? Evo načina da proverite koliko zaista vešto koristite desni analog, koliko dobro poznajete šut Kevina Duranta, koliko možete puta da zakucata sa Lebronom Džejmsom u jednom poluvremenu...

Virtuelni turnir u igrici NBA2K14 biće održan u nedelju 17. avgusta u igraonicama ispod Vukovog spomenika, u Beogradu sa početkom tačno u podne. Prijave za turnir putem mejl-adrese redakcija@nbaserbia.com (ili putem mobilnog telefona +381 (0)60 07 51 528). Učešće košta 1.000 dinara, a pravo učešća imaće oni igrači se prijave do 16. avgusta.

Pravila turnira

Turnir će se igrati po sistemu grupna faza + nok-aut sistem. Svako od učesnika ima pravo izbora tri ekipe (aktuelnih timova, a ne Lejkersa sa Džabarom, Bostona sa Raselom etc). Ukoliko i Vi i Vaš protivbnik izaberete istog rivala, autmatski će obojica igrača uzimati rezervni tim. U slučaju da se sva tri tima, poklope, presudiće "random deal".

Utakmice će trajati 20 minuta, dakle četvrtina po 5. Kamere, kontrole i podešavanja biće podešene na fabrički nivo (osim u slučaju dogovora igrača). Svaki od igrača moći će da menja ono što je vezano samo za njegovu igru i što ni nakoji način neće uticati na protivnika (da li će mu kompjuter menjati igrače, da li će autmatski tražiti tajm-aut itd). Težina na kojoj će se igrati biće promenjena na Hall Of Fame.

Žreb će biti organizovan pred sam start turnira zbog čega je neophodan raniji dolazak pola časa pred start turnira.

Nagrade

U nagradni fondu ulaze oni igrači koji budu stigli do polufinala i finala. Celokupan nagradni fond iznosiće 50% od ukupne uplate. Ostatak će biti utrošen na organizaciju turnira. U slučaju ekstremno velikog interesovanja, nagradni fond će se povećati.

Pobednik turnira pokupiće 70 odsto novca iz nagradnog fonda, finalista 20, dok će trećeplasirani dobiti utešnih 10 odsto. Svi polufinalisti dobiće i prigodne poklone.

Prijava

Svi koji su zainteresovani mogu se prijaviti putem mejla redakcija@nbaserbia.com. Uplata, kojom se stiče pravo učešća (na turnir je obavezno poneti originalnu uplatnicu), vrši se na žiro račun: 265-0000000638085-47, primalac: Matija Ninković, svrha uplate: Prijava za turnir. Po dogovoru, može i ličnim putem (za one koji se ne snalaze u banci). Za više detalja kontakt Matija Ninković: (+381) 060-07-51-528).

* U slučaju nepredviđenih okolnosti, svaki uplatilac će imati pravo na povraćaj sredstava.

 

autor: M. N.